Dumitru Vicol te invită să aplici

Noua generație de lideri basarabeni blindați cu studii și experiențe peste hotare vine să modeleze destinul tinerei democrații din Republica Moldova.

Cei 24 de ani de independență au fost dominați de obstacolele creării unei democrații reale și economii de piață funcțională. Deși nu putem schimba acești 24 de ani, avem privilegiul să orchestrăm următorii 24 de ani. Pentru aceasta, generația tânară are nevoie de inteligență tehnică, curaj și networking.
Voi, cei educați peste hotare, dispuneți de un bagaj colosal de cunoștințe tehnice. Tot voi aveți curajul să vă faceți auziți în circumstanțele dificile unde nu cunoașteti pe nimeni în tara de reședintă. Însă vă lipsesc conexiunile cu alți lideri basarabeni, or Gala Studenților Originari din Republica Moldova contribuie prin dezvoltarea unei platforme unde să vă cunoasteti. Networking-ul dintre laureații precedentelor două ediții ale Galei a generat colaborări fructuoase și proiecte de impact pentru țară.

Aplică la Gala Studentilor Originari din Republica Moldova să-ți cunoști semenii și o țară să te aprecieze. O meriți din plin pentru ca TU ești cel care vorbește lumii despre Moldova, iar acum e rândul Moldovei să vorbeasc despe tine, acasă!

Dumitru Vicol/Strategist/Marea Britanie/membru al echipei de organizare

Dumitru Vicol