Elena Robu, jurnalistă,te încurajează să aplici pentru cea de a doua ediție a Galei

„Consider că experiența academică pe care o obțin tinerii noștri care studiază în străinătate este destul de valoroasă pentru dezvoltarea Republicii Moldova. Iata de ce vin cu acest mesaj de încurajare pentru tineri să participe la Gala Studenților Originari din Republica Moldova, ediția a II-a.
Am avut deosebita placere să comunic pe parcursul acestui an cu mai mulți laureați ai Galei din anul 2013. Unii dintre ei au fost invitați mei la emisiunea Alb&Negru de la UNIMEDIA. Speranțele și ideile lor pentru țara noastră sunt destul de utile și sper să fie motivante și preluate de cei care elaborează politici de dezvoltare a țării.
Doresc mult succes tuturor celor care vor să se înscrie la acest concurs prestigios! De asemenea, țin să felicit organizatorii Galei Studenţilor Originari din Republica Moldova pentru o idee atât de valoroasă. Pot să spun că și laureații din acest an vor fi invitați la emisiunea Alb&Negru pentru a împărtăși din emoții, dar și din experiența lor acumulată peste hotare”

Elena Robu, jurnalistă

Aplică