Gala Studenților Români din Străinătate

Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participați la cea de-a cincea ediție a Galei Studenților Români din Străinătate. Evenimentul va avea loc pe 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului în București și va sta, ca și până acum, sub semnul excelenței în educație și performanței academice. Cu acest prilej, personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat vor sta alături de studenți și absolvenți români cu rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate.

Gala 2014 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2012-2013. Tinerii premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății românești.

– Înscrie-te și tu în competiție: trimite-ne CV-ul tău actualizat şi o scurtă autodescriere, mentionând în subiectul e-mail-ului secțiunea pentru care candidezi, la [email protected] până la data de 30 noiembrie! Mai multe detalii despre concurs, categoriile de premii, eligibilitate și criteriile de jurizare pot fi accesate la Concurs.

– Recomandă un student calificat pentru acest concurs completând Formularul de recomandare disponibil aici:

Fii alături de noi în seara Galei din 8 ianuarie 2014 și rezervă-ți un loc prin completarea Formularului de înscriere disponibil aici:

Cea de-a cincea ediție a Galei LSRS va fi și un important prilej aniversar, marcând 5 ani de existență a Ligii Studenților Români din Străinătate. 5 ani sub semnul voluntariatului, 5 ani de proiecte și realizări cu și pentru studenții români din afara granițelor.

Vă așteptăm să ne fiți alături la Gala Studenților Români din Străinătate, pe 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului!

Mai multe detalii: gala.lsrs.ro

Gala LSRS 2014