Înregistrare 2020

Eligibilitatea

Sunt eligibili pentru ediția a VIII a competiției studenții originari din Republica Moldova care își fac studiile în anul 2019/2020 (Licență, Masterat, Doctorat, Arte) la una din universitățile din străinătate. Sunt eligibili inclusiv studenții care au absolvit o astfel de instituție în anul 2020.

Notă:
Pentru categoria Erasmus+, sunt eligibili doar studenții care sunt înregistrați la o unitate de învățământ superioară din Republica Moldova și care au finisat un program de schimb internațional (Erasmus, etc.) participînd  într-o mobilitate in ultimii 3 ani, sau care sunt momentan înscriși într-un asemenea program de mobilitate academică.

Pentru categoria Francofonie (AUF) sunt eligibili studenții care au beneficiat de un schimb universitar în Franța prin Erasmus+ pe durata anului academic 2019/2020 sau își fac studiile momentan în Franța, inclusiv studenții care au absolvit o astfel de instituție în anul 2020.

Pentru categoria RePatriot sunt eligibili studenții care își fac studiile în România, inclusiv studenții care au absolvit o astfel de instituție în anul 2020.

Toate dosarele sunt eligibile pentru Premiul Mare.

Puteți accesa criteriile de selecție urmând link-ul următor: apasă aici.