Irina Țîganu te invită să aplici

Uneori lucrurile care ne devin cu adevărat importante în alchimia generală a vieții ne surprind pentru simplul fapt că nu au putut fi anticipate. Privind înapoi nu pot spune că studiile în străinătate au făcut parte din planurile mele, planurile mele erau altele…

Odată cu plecarea de acasă la studii în străinătate viața multora dintre noi devine un amalgam de dorințe, ambiții și realizări cât mai mari și cât mai complexe. Printre străini studentul moldovean este un ambasador cultural chiar dacă în mediul academic este mai întâi de toate un student printre alți studenți.

Dorința de a realiza și schimba ceva în țara noastră a avut întotdeauna o persistență deosebită printre gândurile mele. Participând la GSORM m-am convins încă odată de acest lucru, având astfel ocazia de a cunoaște semeni ca mine, cu idei noi, tineri care caută să obțină succes pe termen lung, care își doresc să-și investească acasă o parte din experienţa lor prețioasă acumulată printre străini, tineri care își doresc ca țara lor să progreseze.

Moldova are o mulțime de tineri remarcabili care trebuie cunoscuți și care merită să se cunoască între ei pentru a crea echipe de pilotare, pentru a lua atitudine, pentru a acționa și a aduce schimbarea mult așteptată. Vă invit să participați cu entuziasm la acest eveniment!

Irina Țîganu