Juriu 2016

GSORM 2016 are onoarea să vă prezinte membrii echipei de juriu a ediției a IV-a, care vor selecta și evalua în detaliu dosarele aplicanților din acest an.
Vă invităm să îi cunoașteți și să le mulțumim pentru susținerea acordată!

juriul-promo-2016-1

Ion TIGHINEANU, prim-vicepreședinte al Academiei de Științe a Moldovei, Moldova
Ion Tighineanu este specialist în domeniul nanotehnologiilor, Academician al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Membru de Onoare al Academiei Române, Doctor de Onoare al Institutului Unificat de Cercetări Nucleare din Dubna, și Cavaler al Ordinului “Merite de l’Invention“ al Regatului Belgiei. În 2004 a fost ales vicepreşedinte, iar în 2013 – prim-vicepreşedinte al Academiei de Ştiinţe a Moldovei. În cei zeci de ani de experiență, Ion Tighineanu, a realizat proiecte ştiinţifice în SUA, Germania, Italia; a publicat peste 350 lucrări ştiinţifice în reviste internaţionale și a reușit să deţină 52 brevete de invenţie.

Elena ROBU, Realizatoarea și Moderatoarea emisiunii Alb & Negru, Unimedia, Moldova
Elena Robu este jurnalistă de televiziune cu o experiență de 13 ani în domeniu și este deținătoarea premiului „Cel mai bun jurnalist al anului” în 2011. A realizat, de-a lungul anilor emisiuni de dezbateri pe teme social-politice și talk-show-uri. Printre invitații Elenei s-au numărat președinți de țară, prim-miniștri, miniștri, deputați, reprezentanți ai societății civile, oameni de cultură. În prezent, este realizatoarea și moderatoarea emisiunii Alb&Negru de pe portalul de știri Unimedia.

Dumitru SLONOVSCHI, PhD, fondator și director Magenta Consulting, Moldova
Fondator și director al companiei Magenta Consulting, co-fondator al acceleratorului de afaceri Dreamups Innovation Campus, cu peste 12 ani de experiență în domeniul cercetărilor și consultanței de marketing strategic. În cei peste 10 ani de activitate la Magenta, Dumitru Slonovschi a implementat și condus peste 1000 de proiecte de cercetare și consultanță, în paralel fiind și profesor la ASEM, unde predă masteranzilor disciplina „Audit de Marketing și Cercetări”. Dumitru cunoaște bine experiența studiilor peste hotare, studiind 5 ani în Suedia la universitățile din Lund și Goteborg.

Diana MARIAN, Manager de Proiecte în domeniul educației, Boston University, SUA
Diana este absolventă a programului de masterat în domeniul politicilor educaționale internaționale la Harvard Graduate School of Education, iar în prezent este manager de proiecte în domeniul educației la Boston University. Anterior, Diana a coordonat proiecte în domeniul abilitării juridice a populației din Moldova, implementate de Fundația Soros-Moldova.

George TEODORESCU, Director Regional Mixbook pentru Moldova, România și Ucraina
George Teodorescu este absolvent al Syracuse University, New York. De mai bine de 15 ani, asistă diverși investitori internaționali, ajutându-i să minimizeze riscurile pentru a-și atinge obiectivele în afaceri. În prezent, George este director regional Mixbook pentru Moldova, România și Ucraina – un startup din Silicon Valley specializat în produse foto personalizate.

Artur GURĂU, Director Granat, organizator Rockit, activist social, Moldova
Artur Gurău este consultant în comunicare online. De mai bine de 5 ani este CEO al agenției interactive Granat. În 2014 a lansat Rockit Digital Conference – prima conferință digital din Moldova, care are scopul de a reuni experți internaționali în marketingul digital, social media și start-up cu comunitatea locală. Un an mai târziu, în 2015, Artur a co-fondat Academia Rockit, care oferă educație non-formală în domeniul comunicării digitale, iar din 2016 este vicepreședinte Digital Comunication Network.

Loredana AFANASIEV, ingineră de software, Google, SUA
Loredana Afanasiev a absolvit facultatea de Matematică Aplicată a Universității de Stat din Moldova, după care și-a continuat studiile de doctorat la Universitatea din Amsterdam, specializarea Informatică. În prezent este ingineră de software în grupul de căutare Google. Loredana este încântată să cunoască tineri moldoveni pasionați și care doresc să contribuie la o schimbare acasă.