Reveniri care inspira 2016

Alex Arnaut
Alex Arnaut

Alex Arnaut are 29 de ani și se descrie ca fiind un „tech geek”. Îi plac sporturile extreme și muzica rock. A absolvit LCC International University (Lituania, Klaipeda) în 2011, cu specialitatea în Administrare de Business Internațional. A revenit în Moldova în același an, unde a început să activeze în calitate de Junior Project Manager, iar de atunci face parte din FFW Digital Agency. În prezent, tânărul este Managerul General al oficiului din Moldova. Îi place enorm industria în care activează (IT), dar și mai mult adoră echipa cu care interacționează în fiecare zi, ăsta fiind motivul ce îl determină să rămână în continuare în Moldova și să fie optimist. Din experiență, Alex afirmă că Moldova are oameni competenți, deștepți și bravi, care au capacitățile de a revoluționa situația de astăzi a țării.

Alex Gutsaga
Alex Gutsaga

Alex Gutsaga a absolvit Universitatea Tehnică din Moldova, iar apoi a urmat un curs de educație profesională la Goldratt Schools, Israel. A revenit în Republica Moldova în anul 2006, unde a făcut parte din mai multe proiecte și a dezvoltat câteva afaceri. Printre acestea se numără serviciile de Business Consulting, unde a ajutat mai multe afaceri să dobândească avantajul competitiv pe piață; afacerea turistică: hailatara.md, care include un sistem cu ghid audio internațional. În prezent, activează ca Service Delivery Manager la Endava.

Daniela Petrușevschi
Daniela Petrușevschi

Daniela Petrușevschi și-a luat diploma de Masterat în Științe și Politici ale Mediului la Central European University în 2004, după care a revenit pentru doi ani în Republica Moldova. A fost mereu implicată în proiecte mari și mici, unde a dezvoltat inițiative de mediu, și mai ales ce țin de politicile mediului. Și-a continuat apoi studiile la TIAS School for Business and Society în Environmental Conflict Management and Negotiation, unde și-a luat diploma în anul 2009, iar mai apoi a urmat Alfred Toepfer Akademie für Naturschutz (NNA), unde a obținut diploma de studii în 2010. De atunci, a revenit în Republica Moldova și în prezent activează la Agenția de Dezvoltare Austriacă (ADA).